وضعیت نامناسب ایمنی برخی پاساژ‌های پایتخت + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۵۰۳
در برنامه راس یک مطرح شد؛

وضعیت نامناسب ایمنی برخی پاساژ‌های پایتخت + فیلم

خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در برنامه راس یک گفت: مدتی پیش ۲ پاساژ مهم تجاری به علت عدم توجه به اخطار‌های مکرر شهرداری درخصوص ایمن نبودن پلمب شدند که در نهایت با فرصت دادن شهرداری برای ایمن سازی فک پلمب شدند.
وضعیت نامناسب ایمنی برخی پاساژ‌های پایتخت + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی عندلیب، خبرنگار در برنامه راس یک گفت: مدتی پیش ۲ پاساژ مهم تجاری به علت عدم توجه به اخطار‌های مکرر شهرداری درخصوص ایمن نبودن پلمب شدند که در نهایت با فرصت دادن شهرداری برای ایمن سازی فک پلمب شدند.

وی افزود: اینکه ایمن سازی این پاساژ‌ها انجام شده است یا نه هنوز مشخص نیست. ۷۸ هزار ساختمان ناایمن توسط شهرداری در شهر تهران شناسایی شده است که ۶۰ ساختمان در وضعیت بحرانی قرار دارند.

عندلیب اضافه کرد: پاساژ علاالدین نیز در وضعیت نامناسبی است. راهرو‌های باریک، کابل‌های برق رها شده و اجاره دادن یک مغازه به چند نفر، نداشتن پایان کار، نداشتن پارکینگ از مشکلات این ساختمان است.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار